fredag den 5. december 2008

Rosenkrantz byder forstokkede gamle mænd og kvinder velkommen til det nye årtusinde

Hjort, Støjberg og Kjærsgaards angreb på Thornings ledelsesstil i forbindelse med Rosenkrantz-Theils indmeldelse i Socialdemokratiet vidner om en håbløs gammeldags opfattelse af ledelse. Regeringen har skudt sig selv i foden ved at anvende kæft, trit og retning, så det synes noget friskt at anbefale andre at efterligne fiaskoen.

”Moderne ledelse går ikke ud på kæft, trit og retning, men netop på ledelse af mangfoldighed. Billedet af Birthe Rønn-Hornbech, der står tavs overfor tv-kameraet og ikke længere må sige sin mening, er jo billedet på en gammeldags ledelsesstil, der har spillet fallit og kun udstiller sine udemokratiske og autoritære karaktertræk.”

”Fogh har fået Birthe til at holde kæft, og dermed blive aldeles ligegyldig. Venstre har på den måde ødelagt en af sine egne skarpeste profiler. Det kan man vel bedst sammenligne med at skyde sig selv i foden. God ledelsesstil? Tja, måske i et andet årtusinde. Og måske kun fordi man endnu ikke vidste bedre. ”

”Problemet med at kalde folk til orden er jo, at de så bliver tandløse og ud af stand til at udvikle nye tanker og idéer om samfundet af frygt for ledelsens dom og deres egen karriere. Derfor også super fornuftigt, at Helle T. stillede op og blev valgt som formand med løfte om at gøre op med beton og topstyring. Naturligvis også derfor, at det lykkes hende at samle så bredt som fra Bodil Kornbeck og Mimi Jacobsen til mig selv.”

”I det politiske landskab er der andre, der har gjort det godt, hvad ledelse angår. Bendt Bendtsen kunne i sandhed finde ud af at give de stærke, men uenige kvinder politisk og personlig plads, og derfor kunne han holde ro på bagsmækken i så mange år i et parti, der var splittet i sin grundvold, da han overtog det. Hjort, Støjberg og Kjærsgaard kunne lære lidt.”

For yderligere kommentarer kontakt Pernille Rosenkrantz-Theil på 22812229 eller se på www.pernillerosenkrantz-theil.dk