onsdag den 23. januar 2008

Khader til grin

Elitens parti, fnis.

Ja, han har vel vurderet, hvad der var værst: et folketingsvalg, hvor partiet ville ryge ud på r.. og albuer, eller at indgå en aftale fuldstændig på Pia Kjærsgaards præmisser. Khader valgte taburetten. Forudsigeligt og helt som alle de andre partier.

Det må alligevel være en grim fornemmelse at have stemt på Khader for at bryde regeringens samarbejde med DF, hvorefter ens mandat bliver forvaltet til fordel for en aftale, der netop på flygtningeområdet er designet af netop DF.

Gode borgerlige liberale kræfter må godt nok have svært ved at se, hvor de skal sætte deres kryds. For Ny Alliance havde faktisk en eksistensberettigelse, hvis det lagde sig fast på en borgerlig liberal politik, sådan som noget tydede på, da partiet blev stiftet. Og således er det egentlig en skam for demokratiet, at en falden generalsekretær, en erhvervsmand uden politisk sans og en udygtig formand på så kort tid har kørt partiet i sænk. Desværre vil dagens forlig formodentlig bidrage til nedturen og partiet forsvinde ud i glemslen efter næste valg.