mandag den 29. juni 2009

Facebook-opdateringer

Følgende er lidt opdateringer fra min Facebook i juni. Deltag løbende i debatterne på min profil, som I finder her : http://www.facebook.com/home.php?#/pages/Pernille-Rosenkrantz-Theil-officiel-side/88419746037

"Journalister mener tilsyneladende, at mit partiskifte MÅ handle om at have fået mand og børn. Projicerer de mon? Synes jo, at det er ret oplagt, at det handler om politik - men det er åbenbart for meget at forlange, at journalister skulle drage den konklusion :-)"

"Det er uhyggeligt tæt på mandatsvig, når Løkke i dag kritiseres for at have overbetalt privathospitalerne med vores skattekroner. Han var vist ikke venner med Brixtofte for ingenting..."

"Til alle Jer, der har stemt blankt eller nej til tronfølgeloven, er I ikke søde at fly mig en linje eller to om hvorfor? Meget, meget interessant udvikling.."

"Synes Hanne Dahl har ret i, at EU-modstanden er blevet nationalistisk. Det var de nu også ved sidste valg, men det er da bestemt ikke blevet bedre. Fatter ikke, at gode socialister kan mingle med nationalister og andet skidt i parlamentet. Hellere være organiseret sammen med socialistiske tilhængere af EU end med nationalistiske modstandere."

"Selvom jeg ikke just er tilhænger af EU, stemmer jeg på Christel Schaldemose, som er opstillet på den socialdemokratiske liste til parlamentsvalget i dag. Christel kæmper i EU for vores sundhedsvæsen. Privathospitaler og private sygeforsikringer er godt i gang med at ødelægge det gode, gratis danske sygehusvæsen. Den udvikling skal have kamp til stregen – også i EU."